Dette problemet er ganske vanlig etter en Windows-oppdatering. Og i de fleste tilfeller oppstår dette problemet på grunn av – feil systemkonfigurasjon, feil Bluetooth-driver og på grunn av noen Windows-tjenester. Og ja, det er noen løsninger tilgjengelig for å løse dette problemet. Det er trinn du kan ta for å få venstre museknapp til å fungere igjen. Slik løser du alle dine Windows 10-musematriser. Slik løser du alle dine Windows 10-musematbruk Bruk våre feilsøkingstips og reparasjoner for å løse 5 vanlige musproblemer i Windows 10. Windows leveres med innebygd mulighet til å installere Windows helt eller i det minste for å oppdatere den, for å fjerne alle tredjeparts programvare og endringer.

  • Disse verktøyene fungerer med sine egne algoritmer, som ikke alltid faller sammen med ideene til Windows-utviklere.
  • Imidlertid er dette manuelle søket veldig tidkrevende og filtrering gjennom de tusenvis av oppføringer kan være ganske vanskelig.
  • Faktisk hva funksjonaliteten gjør internt er å slå av Windows Update Services for å fjerne nedlastingen cache .
  • Når du avinstallerer et program fra Windows via Legg til eller fjern programmer, eller med programmets avinstalleringsprogram, forlater det mange rester etter.
  • Hillebillys [sitat…] Det var litt om ting jeg hadde på de eldste maskinene.

Vi laster opp bilder av alle slag til Instagram til enhver tid, men noen ganger angrer vi på noe vi har lastet opp… De fleste av oss har sannsynligvis sett pinlige ting på Netflix som du hater å innrømme overfor foreldrene dine eller partnerne dine… Dette er hva Registry Reviver gjør – det er spesielt nyttig på eldre PCer og maskiner som har kjørt Windows lenge uten oppdatering.

Bytt til høyre rute og nedenfor Gå tilbake til forrige versjon av Windows 10 seksjonstreff start knapp. Først av alt, logg på din Windows 10-enhet med administratorrettigheter. Høyreklikk Start-ikonet og velg Enhetsbehandling. Ifølge rettenotatet til Microsoft har de rettet en “ytelses-regresjon som oppstår ved aktivering av Update Seqence Number . Gå til høyre panel og klikk Ytterligere feilsøkere. Åpning av denne registerrenseren starter en veiviser som gjør skanning etter feil ganske enkelt.

Microsoft Oppnår En Alliert I Sin Antitrustkamp I Europa

Opprett en DWORD32-parameter (selv for 64-biters Windows) kalt NoWinKeysved å høyreklikke på høyre rute i registereditoren og velge ønsket element. Når du er opprettet, dobbeltklikker du på denne parameteren og setter den til 1. Rull ned innstillingssiden for mikrofontillatelser, der vil du finne en liste over applikasjoner som du kan aktivere eller deaktivere tilgang til mikrofonen for. Deaktiver mikrofontilgang for applikasjoner du ikke vil tilby.

last ned wldcore.dll

Ikke Kjør Regedit

Så det kan du prøve de spesifikke løsningene relatert til den BSOD-feilen. Men hvis du ikke finner ut løsningen for å fikse den BSOD-feilen.

Her er noen enkle grep man kan ta for å få tilbake futten den hadde som ny. Trykk Windows-tast + R for å åpne Run-spørringen. Forståelig nok vil du ikke finne ut hva hver oppføring er til.

Abrir chat